Welkom

Tarieven

Camperplaats € 12,50 p.n. (2 personen)
Elektriciteit en drinkwater is inbegrepen
Toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n

Extra personen

– Volwassenen €5,00 p.p.p.n
– Kinderen t/m 12 jaar gratis


Algemene informatie

Voorzieningen

– Drinkwater

– Elektriciteit 6A

– Picknick tafel

Toegestaan

-Huisdieren (€2,00 p.n.)


Omgeving

Op ca. 5 km afstand ligt de stad Bolsward, ook wel bekend als het hart van de elfsteden. De elfstedentocht start en finished ieder jaar in Bolsward, deze wordt in het pinksterweekend afgelegd op de fiets en de step. Daarnaast is er veel cultuur te vinden zoals een mooi stadhuis en de Broerekerk is ook de moeite waard om te bekijken.
Nabij gelegen, op ca 7km afstand, ligt de stad Sneek. Bekend van de Sneekweek en de gezellige horeca gelegenheden. Als je in Sneek bent is het een aanrader om naar de waterpoort te gaan, een stenen bouwwerk wat diende om de toegang over het water naar de stad af te sluiten. Als het mooi weer is kun je hier van genieten bij het strand de Potten.

Over ons

Wij zijn Rinke en Gerda. In 2021 hebben wij deze boerderij gekocht, deze was tot op dat moment nog bedrijfsmatig in gebruik. Wij zijn de boerderij momenteel geheel aan het verbouwen en renoveren en hopen er ons droomhuis van te maken. Omdat wij zo genieten van de prachtige locatie, kwam het idee naar boven om een camperplaats te creëren. Op deze manier kunt u ook genieten van de mooie omgeving en de rust op het Friese platteland.

Neem contact op

Zijn er nog vragen of verzoeken? We horen graag van je! Stuur ons hieronder een bericht en vermeld ook graag uw telefoonnummer.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag